CAMPIONAT DE PATINATGE EUROPEU

divendres, 19 de setembre del 2014

CAMPIONAT DE PATINATGE EUROPEU

Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que la primera setmana de setembre és va realitzar a Roccaraso, Itàlia, el campionat d’Europa júnior i sènior. Del nostre club van participar Júlia Ventura (sènior) i Núria Gas (júnior) i ambdues representaven la selecció espanyola juntament amb 14 patinadors més de tot arreu d’Espanya.
 
La primera d’executar va ser Núria Gas. La patinadora del C.P. L’Aldea no va tenir un bon dia en el disc curt ja que va tenir dos errors, cosa que no és habitual amb ella; tot i això la coreografia va estar ben patinada i va fer posicionar-la en cinquena posició provisional.
 
Al dia següent era el torn de Júlia Ventura, qui havia entrenat molt bé durant tota la setmana però tampoc va poder demostrar tota la dificultat que sap fer. Això si, hem de destacar el seu combinat de triple salchow.
 
Seguida de Ventura, sortia la seva companya de club qui havia de fer un disc perfecte per a estar al podi. Gas, va realitzar un molt bon programa llarg, en el que podem destacar el doble axel, el combinat de triple salchow, bones piruetes i la coreografia com és habitual amb ella. Llàstima de l’excessiva penalització per una caiguda que la va fer quedar fora del podi i quedar cinquena per white (ja que per punts era quarta).
 
El dissabte era l’últim dia de competició i li tocava remuntar a Júlia Ventura. L’aldeana va sortir primera a patinar i ho va fer com sap fer. Va realitzar un bon programa en el que destaquem el doble axel i el combinat de triple salchow. Va interpretar i patinar molt bé la coreografia, cosa que li va pujar la puntuació fins a 8.3, tenint en compte que obria la competició. Júlia acabava en sisena posició després de fer una bona remuntada del disc curt.
No va ser el millor campionat per a cap de les dos patinadores del C.P. L’Aldea cosa que les està fent treballar encara més fort per al següent campionat. 
Júlia Ventura i Núria Gas, juntament amb el grup de show del nostre club, estan classificades per al campionat del món que se celebra a Reus des del 27 de setembre fins al 11 d’octubre. Us esperem!!!




Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.