ÈXIT A LA SORTIDA DEL BARRANC DELS PIXADORS

dilluns, 22 de setembre del 2014

ÈXIT A LA SORTIDA DEL BARRANC DELS PIXADORS


Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que aquest passat diumenge 21 de setembre tenia lloc la sortida al Barranc dels Pixadors.
 
El fet de la campanya fantasma llançada per la regidoria d'esports :Saps qui sóc..., però no em coneixes, sumat a les ganes de conèixer el nostre terme ,una vegada desvetllada la campanya, ha fet que 33 persones hagin desafiat les inclemències meteorològiques d'aquest diumenge i hagin pogut gaudir de la ruta.
 
Barranc dels Pixadors, Serra de les Veles, Argiler D'Anguera, Benixarop i d'altres humils indrets del nostre territori que amaguen petits racons desconeguts per gran part de nosaltres. Petits racons que és conformen esperant la visita de tots aquells als que ens agrada gaudir dels senzills plaers i de l'encant natural. Petits racons que només seran alterats per l'implacable pas del temps i de l'aigua. Petits racons de gran acollida per a tots els visitants que hi volen fer camí ben a prop d'ells. Petits paratges que després de visitar-los ens diuen:
 
Saps qui sóc i ara ja em coneixes una mica més!.

Des de la regidoria d'Esports s'agraeix la participació de tots els que vam passar un diumenge coneixent una mica més un dels nostres paratges, el Barranc dels Pixadors.



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.