DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

dimecres, 12 de novembre del 2014


Des de la regidoria de Benestar i Família  de l’Ajuntament de l’Aldea  us informem que el proper dissabte 22 de novembre i dins del Desplegament del Pla Local de Dones la regidoria de Benestar Social i Família  , l’Associació de Dones de l’Aldea i comptant amb el suport de la Generalitat  de Catalunya i l’Institut Català de les Dones, organitzen un seguit d’actes per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
Us adjuntem el programa d’actes:

Dissabte 22 novembre

17.30h. RETORN A L’ORIGEN: UN VIATGE A LA ESSÈNCIA DE LO FEMENÍ, us invitem a experimentar per mig de l’escolta, la reflexió i el moviment corporal que és la essència de lo femení a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Amb Reyes Martín Simón i Pilar Centelles Mas.

20.30h. TARDA /NIT DE TEATRE I SOPAR amb l’obra “MASCLES” de la Companyia. Gresol d’Alcanar.
4 fadrins (entrats en anys) decideixen viure junts, com és lògic, estableixen unes normes de convivència que no sempre compleixen, la qual cosa crea entre ells més conflicte i discussió. La norma principal és: NO portar cap dona al pis, però... Fins aquí us puc llegar! al Pavelló Poliesportiu.

A la mitja part es repartiran BOCATES tots/es les assistents. AGAFAR TIQUET A L’ENTRADA

DEL 17 AL 28 de NOVEMBRE: EXPOSICIÓ al vestíbul de l’Ajuntament de VESTITS de PAPER, a càrrec de la modista PAQUITA PAGÀ, de la veïna Ciutat d’Amposta.

A partir del 26 de NOVEMBRE: EXPOSICIÓ dels treballs realitzats pels alumnes del cicle superior dels Col·legis Mª Garcia Cabanes i 21 d’Abril de l’Aldea, per commemorar el dia internacional per a la eliminació de la violència envers les dones, al vestíbul de l’Ajuntament.



Nota de premsa pdf



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.