EXPOSICIÓ DE VESTITS DE PAPER

dilluns, 17 de novembre del 2014

La Modista Ampostina Paquita Pagà, exposa la seua col·lecció de vestits de paper a l’Ajuntament


Des de la regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de l’Aldea  us informem que des d’avui, dia 17 i fins al 28 de novembre, al vestíbul de l’Ajuntament poden visitar l’exposició de vestits de paper a càrrec de la modista Paquita Pagà, d’Amposta.

Paquita Pagà és una de les modistes de vestits de paper amb molt de prestigi, tant a nivell de Terres de l’Ebre, com arreu del País. Ha participat i participa des de fa molts anys al concurs que es fa a Amposta per festes Majors i al de Mollerussa que es celebra al desembre.  A Mollerussa hi ha un museu de vestits de paper on es poden veure molts dels seus treballs premiats als desfiles, inclòs el vestit del qual va obtenir l’agulla d’or, un triomf molt preuat.

Des de la regidoria de Benestar es vol donar les gràcies a Paquita Pagà per la seua col·laboració desinteressada amb aquest Ajuntament, així com també es vol donar les gràcies als establiments del nostre poble: Base, Motos Salvadó i Modes Armengol per deixar-nos els maniquins i bustos, ja que sense la seua predisposició aquesta exposició no hagués estat possible.



Nota de premsa pdf

Imatge



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.