VISITA A L’EMPRESA SAICA PACK

divendres, 14 de novembre del 2014



Diversos representant del Departament d’Empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya entre els que hi figuraven el Director General de relacions laborals Jordi Miro i la Delegada Territorial Sra. Mercè  Miralles, van visitar, juntament amb el Sr. Alcalde Dani Andreu les instal·lacions de la empresa SAICA PACK ( abans DAPSA).

A la visita van estar acompanyats per dirigents de la empresa encapçalats per seu gerent el Sr. Cèsar Soria i membres del comitè d’empresa.

Aquesta trobada ha servit per refermar el compromís de la Generalitat i la voluntat de col·laborar amb l’Ajuntament i SAICA PACK per totes aquelles qüestions que puguin ajudar al creixement d’aquesta empresa, referència industrial a les Terres de l’Ebre.

Dani Andreu destaca el clima de complicitat que es va mostrar a la jornada i vol ressaltar la excel·lent gestió que des de la direcció de SAICA s’està duent a terme i que pot comportar noves inversions i per tant major volum de negoci a l’empresa més potent del terme de l’Aldea.



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.