ACOMIADEM L’ANY A LA SERRA DE LES VELES

dimecres, 17 de desembre del 2014

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Aldea  us informem  que aquest diumenge 21 de desembre tindrà lloc com cada any, i abans de que acabi l'any 2014, la tradicional excursió del brindis amb cava a la Serra de les Veles per tots els aficionats al senderisme.

Enguany ja serà al cinquena edició de la caminada, la sortida serà a les 9.00 h del matí des del Casal de Joves. La caminada finalitzarà amb cava per tothom i l'excursió és de dificultat baixa. És apta per tots, és una ruta familiar i es tracta de fer la última sortida de l'any amb bona companyia i com no, celebrar-ho amb l'esmorzar i el brindis de germanor.
L'organització recomana portar roba lleugera, bon calçat, alguna cosa per menjar i copa o got  pel tradicional brindis. Inscripcions i més info al Casal o al telèfon 977 45 19 61.

Esperem que feu la màxima difusió possible d’aquesta nota de premsa emesa des de la regidoria de Joventut de l'ajuntament de l'Aldea, a més us recordem que aquesta nota de premsa la trobareu publicada al web del Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de l’Aldea www.infoaldaia.info .

Nota de premsa pdf






Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.