DIA MUNDIAL DELS DRETS HUMANS

dimecres, 10 de desembre del 2014

Gairebé 4.000 alumnes de les Terres de l’Ebre participen en l’activitat “Fem volar estels” del Departament d’Ensenyament

Avui dimecres 10 de desembre se celebra el Dia Mundial dels Drets Humans i el col•legi Maria Garcia Cabanes s'afegeix a la volada d'estels que organitzen els centres educatius catalans.


     Un total de 15 centres educatius de l’Ebre han participat en aquesta activitat en commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans

En motiu de la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans, i en el marc de la commemoració del Tricentenari (1714-2014) els centres educatius de tot Catalunya, han celebrat avui l’activitat “Fem volar estels”.
En total a les Terres de l’Ebre hi han participat 3954 alumnes de totes les edats de 15 centres educatius de les comarques ebrenques. L’activitat, que ha tingut lloc al patí dels centres o en un lloc públic proper al centre, s’ha dut a terme a les 10 del matí i també a les 13.00 hores, i el director territorial d’Ensenyament, Antoni Martí, hi ha participat a l’Escola de Remolins i a l’Institut Cristòfol Despuig, respectivament.
A més a més, de l’espectacularitat d’un enlairament conjunt, els estels també portaven missatges relacionats amb la pau i els drets humans, després d’haver realitzat un taller el passat 3 de novembre a l’Institut Joaquin Bau de Tortosa, amb l’objectiu d’aprendre a construir estels i també de conèixer les estratègies organitzatives per a l’enlairament d’estels.

Els centres participants en aquesta iniciativa  han estat :

Escola Puig Cavaller
283 alumnes
Gandesa
Escola Pàmies
61
Ginestar
Escola Sant Agustí - ZER Ebre
75
Riba-roja d'Ebre
Institut Flix
215 ESO + 70 BAT
Flix
Llar d'Infants Xicalla
41
Móra d’Ebre
Escola Maria Garcia Cabanes
191
L'Aldea
Escola Remolins
183
Tortosa
Escola Sant Miquel
427
Deltebre
Escola Xerta
80
Xerta
Institut Cristòfol Despuig
351 ESO + 82 BAT
Tortosa
Escola La Pineda
59
Tivenys
Escola Jaume I
533
La Sénia
Escola Joan Baptista Serra
655
Alcanar
Escola Setze de Febrer
32
EMD Els Muntells
Institut Els Alfacs
501 ESO + 115 BAT
Sant Carles de la Ràpita

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.