L’ATLETISME UNA NOVA PRÀCTICA ESPORTIVA A L’ALDEA

dilluns, 1 de desembre del 2014

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Aldea  us informem que divendres 28 de novembre al Saló de Plens de la Casa de la Vila tenia lloc la presentació del projecte Esportiu  Fem Atletisme a l’Aldea.
A l’acte van assistir l’Alcalde de l’Aldea Dani Andreu, la regidora d’Esports Yolanda Tomàs, Tomàs Bertomeu President de la Unió Atlètica Montsià, Pau Cecilia Coordinador de l’Escola d’Atletisme de l’Aldea, Josep Gilabert Espinós 1er del rànquing d’Espanya dels nascuts l’any 2000 i els Aldeans ,estudiants del Grau d’Educació Física i monitors del nou projecte Esportiu Josep Carles i Sergi Ventura.

Yolanda Tomàs regidora d’Esports:” Des de la regidoria d’Esports donem tot el nostre suport per realitzar aquesta nova pràctica esportiva a la població .Tindrem una nova alternativa esportiva per tots els que no els agradi el futbol ,el patinatge o el tennis i el més important  que no se n’hagin d’anar fora de l’Aldea per poder-lo practicar”.

Pau Cecilia Coordinador de l’Escola d’Atletisme de l’Aldea: ”Això surt d’una inquietud d’expandir l’atletisme. 26 anys fa que vam crear la Unió Atlètica Montsià , a  Amposta, ja amb la visió de futur de poder-la expandir per les Terres de l’Ebre. L’Atletisme és un esport individual , i amb una sola persona ja fem un equip. No ens hem de desanimar al principi i la qüestió és fer les coses ben fetes  com s’estan fent a Amposta. Els resultats ,tots els xiquets i xiquetes que practiquen aquest esport i que han passat pel club ens avalen”.
Els dos Aldeans ,estudiants del Grau d’Educació Física ,Josep Carles i Sergi Ventura seran els monitors d’aquest nou projecte que començarà ja aquest dimarts 2 de desembre. Tots els dimarts i divendres de 18.00 h a 19.15 h a la pista coberta de la Unió Esportiva Aldeana podran passar els interessats  que vulguin practicar aquest esport . Durant tot el mes de desembre  la quota serà gratuïta i després tindrà un cost mensual de 22 €.Aquest projecteu veu la llum gràcies a la Unió Atlètica Montsià i a la regidoria d’Esports .Per més informació podeu contactar amb Pau Cecilia al telèfon 630 683 567.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.