400.000 € PER AL CENTRE DE DIA

dimecres, 28 de gener del 2015

400.000 € PER AL CENTRE DE DIA


Gran satisfacció a l’equip de govern de l’ajuntament de l’Aldea per la inclusió de la partida de 400.000 euros per al centre de dia als pressupostos de la Generalitat 2015.

La partida de 400.000 € ha estat possible incloure-la per una esmena del grup parlamentari d’ERC al parlament de Catalunya, agraïm aquesta excel·lent gestió que ha permès reconèixer efectivament el compromís que el govern de la Generalitat havia adquirit amb el nostre municipi a l’any 2009.

Si més no l’equip de Govern ja tenia previst acabar aquesta instal•lació en compliment de les necessitats de la nostra gent gran, la partida pressupostària inclosa per enguany ens permetrà, quan es faci efectiva, encara més solvència per als comptes municipals .

Agraïm les gestions del grup d’ERC  que ho  ha fet possible i ens comprometem a reclamar pel be del nostre poble justícia i respecte als compromisos adquirits per totes les administracions.

Us recordem que aquesta nota de premsa la trobareu publicada al web del Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de l’Aldea www.infoaldaia.info .

Nota de premsa pdf

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.