8è CURS PER ATENDRE UN PUNT D’INFORMACIÓ DEL PARC

dijous, 15 de gener del 2015

En les darreres edicions s'han certificat un total de 86 empreses turístiques

Des de la regidoria de Turisme de  l’ajuntament de l’Aldea  us adjuntem la nota de premsa que ha emès el PN del Delta de L’Ebre , en referencia a la nova edició del curs per atendre un punt d’informació del Parc, i que tindrà lloc a l’Aldea, al Casal de Joves, a partir del 3 de febrer de 2015.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) convoca, amb el suport de l’Ajuntament de l’Aldea i l’Associació d’empresaris d’activitats turístiques del delta de l’Ebre, el vuitè curs “Atendre un punt d’informació del Parc”. Aquest curs està destinat a totes aquelles empreses turístiques del delta de l’Ebre que, de manera voluntària, volen acreditar-se i actuar com a punt d’informació del Parc. És una de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016.El curs “Atendre un punt d’informació del Parc” forma part de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016. Els seus principals objectius són millorar la informació que donen les empreses turístiques sobre el Parc i la resta del delta, facilitar a les empreses turístiques assessorament i formació continuada, implicar en la gestió del turisme a les empreses turístiques i, millorar la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc.
Les empreses que vulguin acreditar-se hauran de complir diversos requisits, com ara formar part del Fòrum Permanent, ser membre d’alguna Associació d’empresaris del Delta, complir totes les disposicions legals, donar informació gratuïta, objectiva i completa d’acord amb la formació rebuda i, desenvolupar activitats turístiques d’acord amb el principis de la Carta.
 El Parc Natural del delta de l’Ebre identificarà a les empreses que superin el curs amb el distintiu de Punt d’Informació del Parc Natural del delta de l’Ebre, impartirà cursos de formació  i seminaris, i proveirà a les empreses de publicacions i altres materials informatius.
El curs, de 33 hores, s’iniciarà el proper 3 de febrer i finalitzarà el 10 de març.
Classes dimarts i dijous de 17 a 20h. (pausa cafè inclosa).

Lloc: Casal de Joves de l’Aldea (darrera de l’Ajuntament de l’Aldea)
Preu: 47 € (Curs complert).
Novetats: Preu de 35€ al personal d’empreses que facin el curs per segon cop. Preu de 35€ si es desitja assistir únicament a la sessió 8 i 9 (Comunicació en el servei al client i Estratègies de màrqueting i comunicació 360º).També està obert a totes les persones interessades en la matèria.

Podeu consultar el programa del curs a: www.facebook.com/PNDeltaEbre (esdeveniment). Més informació i inscripcions: Tel. 977 482 181.




Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.