EL COL•LEGI Mª GARCIA CABANES FA ENTREGA DEL XEC SOLIDARI A CREU ROJA

dijous, 19 de febrer del 2015


actualitzat 18022015/18:25 h
SOLIDARITAT EN TEMPS DE CRISI:“JUNTS PODEM!”

L’Escola Mª Garcia Cabanes de l’Aldea recapta 1.373,81 € per als projectes d’infància de la Creu Roja

Des de la regidoria d’Educació  l’ajuntament de l’Aldea  us informem que un any més el col·legi Mª Garcia Cabanes ha organitzat una cursa solidaria amb tots els seus alumnes, pares i professors, per recaptar diners. Enguany la cursa solidària arribava a la 5 ena edició, i els metres recorreguts pels alumnes eren multiplicats pel preu simbòlic que cada pare i mare donava per al seu fill o filla , fent  així un total de 1373,81 €, que han estat entregats avui  dijous 19 de febrer a les 11.30 h a la Creu Roja, aquest diners aniran  destinats al projecte aliança humanitària per ajudar als xiquets i xiquetes més desfavorits. L' Assemblea de la Creu Roja  convertirà aquest diners amb litres de llet.

Us adjuntem la nota que ens ha fet arribar els alumnes de 4t de primària del col·legi Mª Garcia Cabanes:

Anar a l’escola és molt més que aprendre català, castellà, medi, matemàtiques,
música… Anar a l’escola també és aprendre aquells valors que són tan importants per fer-nos grans, créixer i convertir-nos en millors persones. Per això, els mestres organitzen “LA CURSA SOLIDÀRIA: JUNTS PODEM” que es va realitzar el passat 2 de febrer de 2015 per commemorar el DIA ESCOLAR DE LA NOVIOLÈNCIA I LA PAU. Enguany, ha estat la 5a edició.

En aquesta cursa no es tracta de quedar el primer; no hi ha premi per als
guanyadors. La finalitat és esforçar-nos per aconseguir un objectiu comú. La recompensa és tenir la satisfacció d’ajudar.

Com hem fet els darrers anys, entreguem la recaptació aconseguida a LA CREU ROJA per ajudar-los en els seus projectes adreçats a infància, concretament, al de nutrició infantil bàsica. Aquesta cursa és una activitat per gaudir, fer esport, enfortir llaços d’amistat entre tots els membres de la comunitat educativa i col·laborar amb totes les persones que ho necessiten. La veritat és que “ LA CURSA SOLIDÀRIA: JUNTS PODEM” és tot un èxit! Un èxit de participació, de col·laboració, d’entusiasme i de sensibilització.


Alumnes de 4t Primària
Escola Maria Garcia Cabanes (L’Aldea)





Share this article on :

1 comentaris:

ciutadana responsable ha dit...

Visca la qualitat educativa. Aquets tipus d'activitats fan que els nostrrs xiquets siguin millor persones.

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.