S’INICIEN LES OBRES DE L’AULA MULTIUSOS DEL COL·LEGI 21 D’ABRIL

dilluns, 9 de febrer del 2015

Des de la regidoria d’Educació de l’ajuntament de l’Aldea  us informem que s’han iniciat les obres de l’aula multiusos del col·legi 21 d’abril, aquesta nova instal·lació ens permetrà deixar de costat un dèficit històric de infraestructures al nostre centre escolar.

Al col·legi 21 d’abril li mancava un espai com el que ara es construirà, un àmbit per desenvolupar activitats imprescindibles per al correcte desenvolupament de la tasca educativa, reunions, esports, festes, activitats de lleure, etc.

L’obra, d’iniciativa municipal, te un pressupost de licitació de 180.000 € i es finançarà amb fons del PUOSC i també en recursos municipals.

Des de l’àrea d’educació de l’ajuntament de l’Aldea i des del govern municipal ens sentim molt satisfets per poder, d’una vegada per totes, i després d’anys de gestions encaminades a fer-ho realitat, disposar d’aquesta nova infraestructura.
Agraïm als Serveis Territorials d’Ensenyament la seva participació i acompanyament amb tot el que ha  estat la supervisió de projecte i la tramitació administrativa per implantar l’obra al centre educatiu.
Amb aquesta obra fem justícia amb les necessitats des xiquets i xiquetes del nostre estimat 21 d’abril.


















Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.