DISSENYA L’AVINGUDA QUE TU VOLS

dimarts, 17 de març del 2015


El Govern Aldeà posa en mans dels Aldeans un procés de participació ciutadana que ajudi a dissenyar l’Avinguda Catalunya


Benvolguts companys des de la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que el Govern Local ha posat a l’abast de tots els Aldeans les propostes amb la imatge que en un futur ha de tenir l’Avinguda Catalunya. Des del primer moment es volia que fossin partícips tots els habitants de la població del disseny de la nova avinguda.


Hi ha dos propostes bàsiques A i B en les quals com a base tindrem la possibilitat de triar l’alternativa urbanística. La Proposta A constarà de circulació central de vehicles ,amb voreres més amples i amb un disseny més adaptat al comerç. La Proposta B disposaria de passeig central amb voreres més estretes i més enfocat al lleure.

Aquestes propostes es podran complementar amb totes les idees que els Aldeans estan fent arribar amb les butlletes de participació ciutadana .
A la butlleta per poder participar directament amb els projectes ,a més es podrà decidir si desitgen o no zona arbrada, carril bici, nou enllumenat, mobiliari urbà i per últim si amb el nou disseny volen comptar o no amb la presència de l’antic pont del ferrocarril .


Les butlletes i les fotos dels projectes estan exposats al vestíbul de l’Ajuntament  a més de poder-se descarregar dels webs www.laldea.org  www.infoaldaia.info.

El disseny de la nova Avinguda Catalunya està en mans dels Aldeans

Nota de premsa pdf

Imatges Proposta A



Imatges Proposta B



Butlleta per dir la teua opció



















Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.