11ena FIRA DE L’ARRÒS I EL COMERÇ

dimecres, 22 d’abril del 2015

 Des de la regidoria de Comerç de l’ajuntament de l’Aldea  us informem que aquest  proper cap de setmana del 24, 25 i 26 d’abril tindrà lloc la 11 ena Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea.

Dani Andreu Falcó Alcalde de l’Aldea:” El panorama comercial del nostre municipi, es va veure afectat pel nou context que va significar la posada en marxa de la variant. Era del tot normal, que el canvi a nivell circulatori per la Nacional 340, afectés, en certa manera, als comerços situats a l’Avinguda Catalunya.
Malgrat el principi va ser incert, desprès va arribar el nou escenari del què ara gaudim. No podem negar que determinats comerços van patir una davallada de clientela, però la constància dels seus propietaris i la voluntat de l’equip de govern, varen fer possible que s’engeguessin diverses iniciatives en forma d’ajuts, formació i promoció i tot això ha conduit a que la realitat d’avui, és que comercialment l’Aldea continua tenint unes grans i bones expectatives de negoci.
Encara que els comerciants saben que s’han d’espavilar tot sols, la voluntat municipal ha passat i passa per fer una ferma aposta per facilitar-los la feina i potenciar aquesta activitat econòmica, donat que creiem, i molt, en el present i futur potencial de la nostra estratègica situació i de la nostra qualitat de comerç de proximitat.
La fira és i serà la mostra de la salut comercial de l’Aldea. Enguany, tenint tota l’exposició plena de negocis aldeans, tornem a créixer, enguany tenim importants aportacions, com és la il·lusió de la nova junta de l’Associació de Comerç, que encapçalada per la seva presidenta, Mercè Tafalla Prades, comparteixen amb negocis, regidoria i ciutadania, les ganes de treballar per rellançar els nostres comerços cap a la sortida de la crisi.

Mitjançant l’estreta col·laboració entre Associació de Comerç i Regidoria del nostre Ajuntament, continuarem amb accions encaminades a afavorir el “calaix” dels comerços. Seguirem amb línies d’ajut a la implantació (el darrer any hi van haver 19 nous negocis acollits al PL’AMET) i a la contractació de treballadors. La promoció del producte i del comerç local s’ha vist reforçada dins el pressupost municipal d’aquest exercici; enguany, continuarem cuidant, i molt, la neteja urbana del poble, per assolir una millor imatge de les botigues i al mateix temps aprofitarem totes les línies oficials engegades per donar més solvència a la família del comerç aldeà.
Des de la meva perspectiva, que està imbuïda per la meva experiència comercial, vos convocaria a tots per unificar esforços, per propiciar la imatge de col·lectiu amb les idees clares, per posar-nos les piles i aprofitar la inèrcia positiva de l’Associació l’Aldea Comercial, tot això amb la finalitat de fer realitat aquesta dita que ens recorda que “la unió fa la força”, força que, en el nostre cas, ha de ser poder captar una bona clientela de tot arreu, però especialment de l’Aldea.

Estela Estorach Benito regidora de Comerç:” Enguany hem engegat un seguit de canvis i adaptacions en el nostre comerç, la renovació de la junta i la presidenta que entra amb molta força i també amb molta experiència degut a la trajectòria del seu comerç. L’ estabilitat que està generant el canvi de respirar la tranquil·litat d'un nou poble a on pots circular amb llibertat i tranquil·litat, la feina que es dur a terme per a mantenir l'Aldea neta i donar una cara al poble per a que ens coneguin com a lluitadors i emprenedors. Cada any amb la fira ens hem anat superant, estem aconseguint entre tots un comerç unit i de qualitat i el muntatge de la fira és un dels factors on es por comprovar. Cada any se sumen mes estands de comerços del poble, senyal que la feina que fem va per bon camí, així com també durant la fira es pot gaudir de diversitat d’actes organitzats per les entitats del poble. En una fira així on es porta mesos treballant per a que la seva execució sigui un èxit per a les persones del poble sempre hi ha darrera un gran esperit de superació i de lluita que en molts casos i per molta satisfacció que es pugui arribar a tenir existeixen aquells detalls que t’apareixen per a que el proper any puguin millorar-se.


I seguint amb la filosofia de l’intercanvi producte-moneda us animo a que aprofiteu la fira per abastir-vos dels productes exposats per a la venda així com dels actes i la degustació que ofereix “.

Mercè Tafalla Presidenta de l’Associació l’Aldea Comercial: ” Tota la meva vida he estat al voltant de la botiga; sóc néta,  filla  i  mare  de  botiguers.

Una vegada vaig llegir que un barri sense comerç és un barri mort i donant-li voltes crec que té molta raó ja que cada dia que aixequem les persianes i obrim les portes, sense adonar-nos som partícips de donar vida al carrer.
Quan fa un any, em van dir si volia ser la presidenta de l’Associació Comercial, vaig pensar, i per què no?, no em podia negar a formar part d’una entitat que representa  el  comerç  del  meu  poble.
L’Associació  es  va  formar  l’any  2000.
Totes les juntes que hi ha hagut fins ara ens hem dedicat sempre per fer campanyes que vagin lligades entre els socis, per agrair la confiança als nostres clients que són el  motor  del  nostre  comerç.
Per  què  unir-nos  i  fer  una  associació?
Perquè és una entitat formada per a tindre lligams entre tots els comerços d’un poble i entrellaçar idees, estudiar-les i després crear-les i aquesta és la manera de  poder  treballar  tots  plegats.
Volem fer una crida a tots els negocis del poble, que no formen part de l’Associació, que tenen les portes obertes  per  participar-ne  i  així  avançar  tots  junts.

Tots  units  fem  força!!!

La11ena Fira de l’Arròs i el Comerç serà inaugurada per  la nova presidenta de l’Associació l’Aldea Comercial Mercè Tafalla i Prades, aquest divendres 24 d’abril a les 19.30 h .

Abans però, a les 19.00 h ,tindrà lloc la recepció d’autoritats, pubilles i hereus a l’Ajuntament i desplaçament fins al recinte firal en acompanyament de la Banda Musical Verge dels Prats

Us adjuntem el tríptic informatiu amb tots els actes de la 11ena Fira de l’Arròs i el Comerç

Tríptic



Nota de premsa pdf

  


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.