ACTES 21 D'ABRIL 2015

dijous, 9 d’abril del 2015

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Aldea  us informem  dels actes previstos per la jornada festiva del 21 d’abril a la població.

Estela Estorach “regidora de Cultura:” Enguany celebrem el trenta-dosè aniversari de la Segregació de l’Aldea. Per a la seua commemoració enguany ens acompanyaran a l’ entrega de premis del IX Concurs Literari i Artístic el grup Poemes al Vent que ens recitaran poesia escrita per ells mateixos. Un grup nou  que ha nascut a les nostres terres per difondre i fer més bonica la poesia. Seguidament la Banda Verge dels Prats ens acompanyarà mentre es puja la bandera. Aquests són els actes que tindrem pel matí. I a la nit a les 20.00 h a l’S.C.R.U.A. l’Aldeà Toni Gilabert juntament amb  la regidoria de Cultura farà la presentació del seu llibre “l’Aldea i la seva gent, imatges per al record”, un llibre que porta darrera molta feina i amb una iniciativa des de fa un temps que ha donat un fruit preciós per a la història i cultura del nostre poble. Esperem gaudir d’un magnífic dia i històric com cada 21 d’abril a on ens recordem de la gent que va fer possible el somni d’un poble”.

Us adjuntem els actes:

ACTES 21 D'ABRIL
10:00 h Recepció  al vestíbul de l'Ajuntament.
10.30 h Entrega dels premis del IX Concurs Literari i Artístic.
11.00 h Lectura de poesia a càrrec de Poetes de Poemes al Vent.
11.45 h Hissada de la bandera acompanyat per la Banda Musical Verge dels Prats.
20.00 h Al local de l'SCRUA es farà la presentació del llibre "l'Aldea i la seua gent, imatges per al record a càrrec de l'Aldeà Antoni Gilabert.








Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.