L'ALDEÀ ANTONI GILABERT PRESENTA EL SEU PRIMER LLIBRE

dijous, 16 d’abril del 2015

Dimarts 21 d’abril i dins dels actes festius que commemoren els 32 anys de segregació de Tortosa, l’Aldeà Antoni Gilabert realitzarà la presentació del seu llibre “l’Aldea i la seua gent, imatges per al record”.
Des der fa uns anys Antoni Gilabert  forma part de l’Arxiu Històric i realitza desinteressadament la tasca de compilar imatges fotogràfiques antigues de l’Aldea que ajuden a les noves generacions a veure com era el poble anys enrere .El llibre amb les 180 millors imatges es podrà descobrir com era el nostre poble al primer terç del segle XX.

Antoni Gilabert, autor del llibre: ”La gran majoria de les fotos son inèdites i narren com era el dia a dia del poble de l’Aldea, Ermita, infraestructures, urbanisme, comerç i treball, via religiosa, el món festiu, els esports i els fets i gent son els capítols que trobaràs al llibre i de ben segur et faran recordar o descobrir paisatges i costums del nostre poble.Agrair la col•laboració de tots els veïns del poble que han prestat les seues imatges per la publicació del llibre, sense ells aquest llibre no existiria.

 Aprofitem aquesta publicació per convidar-vos el proper dimarts 21 d’abril a les 20:00 hores i al local de la S.C.R.U.A. a la presentació del llibre.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.