DANI ANDREU CONVIDA A LA CONSELLERA NEUS MUNTÉ A VISITAR EL CENTRE DE DIA DE L’ALDEA

dimecres, 13 de maig del 2015

Aprofitant la visita que aquest dijous dia 14 de maig, que per motius de campanya electoral realitzarà la Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté a l’Aldea, Dani Andreu l’ha convidat a visitar el Centre de Dia d’imminent posada en funcionament.

Hores d’ara i per mig del seu equip de gabinet,  la Consellera ha declinat la invitació del Sr. Andreu al·legant motius d’agenda.
Des del nostre municipi ens hagués agradat que la Hble. Neus Munté pugues visitar la nova instal·lació coincidint amb l’acte electoral que es desenvoluparà a l’edifici conjunt al del Centre de Dia.

La intenció de Dani Andreu era poder mostrar-li l’espai en el qual es donarà servei a la gent gran del municipi i al mateix temps, poder obrir noves vies de diàleg directament amb la màxima representant del Departament de Benestar Social i Família, donat que a l’última comunicació dels Serveis Territorials, el 21 de novembre de 2014, ens comunicaven que no es podia concretar cap ajut econòmic per a un nou concert de les places públiques de l’Aldea a càrrec de la Generalitat.

  




Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.