DOS PÒDIUMS PER AL CLUB PATÍ L’ALDEA

dilluns, 18 de maig del 2015

NOTA DE PREMSA

   DOS PÒDIUMS PER AL CLUB PATÍ L’ALDEA


L’Aldea aconsegueix dos primers llocs en el campionat territorial de patinatge artístic juvenil, júnior i sènior



Aquest cap de setmana s’ha celebrat a l’Aldea el campionat territorial de patinatge artístic en les categories juvenil, júnior i sènior. El dissabte va tenir lloc l’execució del programa curt, mentre que diumenge es decidiria la classificació final amb el programa lliure, que ha acabat amb les patinadores aldeanes Elisa Tomàs i Núria Gas a l’esgraó més alt del podi en les seves respectives categories: juvenil i sènior.
En la categoria juvenil, la segona classificada ha estat la patinadora del Club Patí Cambrils Alba Muñoz i la tercera, la reusenca Gemma Bargalló. A més, hi ha hagut participants que no han pogut pujar en aquest podi tan lluitat, però que finalment s’han classificat per al campionat de Catalunya; entre elles trobem a l’Ariadna Nadal, del Club Patinatge Artístic Amposta 2010, i a la canareva Ester Rovira. D’altra banda, en la categoria júnior, l’ampostina Judit Queralt també ha pogut fer un quart lloc que li permet passar al català. En la modalitat masculina els podis han estat per Carlos Galera del C.P. Valls i Sergi Bonsoms del C.P. Calafell en categoria juvenil i júnior respectivament.

Finalment, el pòdium de la categoria sènior ha estat liderat per Núria Gas, que ha remuntat tres llocs amb el disc llarg, seguida per les patinadores Laura Armenteros i Anaís Mercader.


  


  







Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.