JORNADA DE PORTES OBERTES 7,8 i 9 DE MAIG 2015

dilluns, 4 de maig del 2015

L’Alcalde de L’Aldea, senyor Dani Andreu i Falcó, té el plaer de convidar-vos a les Jornades de Portes Obertes del Centre de Dia que es durà a terme el proper 7, 8 i 9 de Maig, de les 16 a 20h.
D’aquesta manera, l’Ajuntament i L’Onada serveis, organització especialitzada en tota mena de serveis adreçats a la gent gran, volen donar la benvinguda a un equipament tant esperat.
Serà a partir del dia 1 de juny que ens posarem en contacte en totes aquelles persones interessades amb els serveis que ofereix el Centre de Dia tots ells destinats a l’atenció assistencial, preventiva, social, sanitària i rehabilitadora que la gent gran necessita per poder mantenir la seva autonomia i independència, tractant d’ajudar-los en les activitats de la vida diària.
L’augment de l’esperança de vida han fet d’aquests serveis una eina indispensable per les persones grans i les seves famílies. Cada persona gran tindrà la seva necessitat i motius per acudir-hi. En resum, properament L’Aldea tindrà una veritable plataforma de serveis que allotjarà més de 30 serveis, amb l’únic objectiu d’oferir millor qualitat de vida a les persones grans del municipi.
Es donarà una atenció de dilluns a divendres durant tot el dia, tornant a la nit al seu domicili, amb els seus familiars, o bé amb un servei de teleassistència.
Per més informació us podeu adreçar als serveis socials de l’Ajuntament de L’Aldea, o bé podeu contactar amb els professionals de L’Onada Serveis ( Sra.  Clara LLuch al telèfon 977-483975).
Rebeu una cordial salutació,
L’Alcalde

Dani Andreu i Falcó
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.