PUNTS D’INFORMACIÓ JUVENIL i BÚSTIA DE QUEIXES I SUGGERIMENTS

dimarts, 12 de maig del 2015

Des de la regidoria de joventut de l’ajuntament de l’Aldea  i des del Casal de Joves estem engegant una campanya informativa per tal de potenciar l’intercanvi d’informació entre el Casal de Joves i la joventut del nostre poble per tal que se n’assabenten de totes les activitats, sortides a la natura, cursos de formació, etc... així com realitzar tot tipus de queixes i/o suggeriments. En aquest sentit tenim una sèrie d'establiments col·laboradors del nostre poble amb un punt d’informació jove implantat, per a poder donar i rebre tota aquesta informació.

Aquests son els punts d'informació: Ajuntament, Alimentació Tafalla, Anna Stils, Aquallar, Ass. De dones, Bar Pescador, Brothers, Cat moda, Ebreclick, Modes Armengol, Motos Salvadó, Forn de Pa Carbó ,Germans  Marin, Forn de Pa Muñoz, Pub lo Trosset, Restaurant La Llar,Santiveri i Grissel.

A més  des del Facebook del Casal de Joves i des dels webs www.casaljovesaldea.blogspot.com i www.infoaldaia.info s’han instal·lat uns enllaços, amb codi QR per mòbils , perquè la joventut tingui accés directe a la bústia de queixes i suggeriments juvenils.


Nota de premsa pdf

Enllaç Bústia


Codi QR Bústia

Bústia suggeriments i queixes


Cartell punt info jove











Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.