ALCOVER ACULL EL PROVINCIAL ALEVÍ-INFANTIL DE PATINATGE ARTÍSTIC

dimarts, 9 de juny del 2015

Afegeix la llegenda
Aquest cap de setmana, a les instal·lacions del club Patí Alcover, va tenir lloc el Campionat territorial de patinatge artístic en la categoria aleví i infantil.
Un total de 16 patinadores en categoria aleví, 21 en infantil i 2 patinadors en infantil també,  van executar el  programa curt al matí i a la tarda el programa lliure.
En categoria aleví va destacar la patinadora Anouck Vizcarro, del C.P. L’Aldea, que va executar el seus discs quasi perfectes i amb una gran tècnica. Van completar el podi Júlia Amado del C.P. Salou i Anna Ramos del Reus Deportiu. A més, van quedar classificades per al campionat de Catalunya, que se celebrarà al setembre a Alcover,  Laura Martínez del CP Cambrils, Nerea Estupiña del  CP Roquetes, Núria Berisovic del CP Cambrils i Andrea Rovira del Reus Deportiu.

En categoria infantil, el podi va estar format per les patinadores Laia Gavaldà del CP Cambrils, Gemma Curto del C.P. l’Aldea i Andrea Corral del C.P. Constantí, quedant classificades per al proper campionat de Catalunya, que es durà a terme el proper mes de Juliol a Tremp, Laia Figueroa, Pilar Sospedra i Anna Lozano del Reus Deportiu i Laura Chavarria del C.P. L’Aldea.
En categoria infantil masculí, el primer classificat va ser Jose Lluis Montull del C.P. Cambrils i el segon classificat Jose Maria Trullols del C.P. Casal de l’Espluga, tots dos també classificats per al català.



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.