Els parcs naturals de Tarragona: Els Ports, Delta de l’Ebre i Serra de Montsant, en 16,5 milions de cupons de l’ONCE

dimecres, 10 de juny del 2015

Corresponen als sorteigs dels diumenges 28 de juny,
5 i 19 de juliol

Ø Els han presentat Joaquim Nin, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona; Francesc Cano, subdirector general de Biodiversitat de la Generalitat, i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya.

L’ONCE dedica els cupons dels diumenges 28 de juny, 5 i 19 de juliol als parcs naturals de la província deTarragona, a la sèrie que l’Organització dedica als ‘Parcs Naturals’. Són, en concret: Els Ports, Delta de l’Ebre, i Serra de Montsant’. En total 16,5 milions de cupons portaran per tot l’Estat les imatges d’aquest tres parcs gestionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya: 5,5 milions de cupons per cadascú.

Els cupons els van presentar ahir dimecres 9 de juny al matí Joaquim Nin, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona; Francesc Cano,  subdirector general de Biodiversitat de la Generalitat i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya en un acte celebrat a la Delegació territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona.  També han estat  presents Anton Ballvé, director Serveis Territorials a Tarragona; Pere Vidal, director Serveis territorials a Terres de l’Ebre; Francesc Vidal , director del Parc Natural del Delta de l’Ebre; Neus Miró, coordinadora Parc Natural del Montsant; José Emilio Bertomeu, alcalde de Deltebre i Simó Falcó, primer tinent d’alcalde de L’Aldea.

Nin ha destacat “que tothom guanya amb aquests cupons. Els tres parcs perquè tindran una gran promoció; els ciutadans pel patrimoni de la seva terra; els compradors del cupó perquè els pot tocar un premi i l’ONCE, per la seva funció social”.
El delegat territorial de l’ONCE, que ha crescut a Roquetes, ha dit que els tres cupons “em fan molta il·lusió. En els tres he deixat petjades de la meva joventut”. I ha afegit que “és un orgull mostrar la meva terra a tot l’Estat”.
Cano, finalment ha destacat “la col·laboració del Departament d’Agricultura de la Generalitat amb l’ONCE i en especial la tasca per fer rutes adaptades a les persones amb discapacitat”.
 
El cupó del dia 28 de juny està dedicat al Parc Natural de Els Ports. Aquest Parc, i la Reserva Natural Parcial de les Fagedes dels Ports, són dues figures de protecció especial declarades per tal de garantir la preservació dels seus valors naturals i vetllar per l'aprofitament sostenible dels seus recursos. S'estén per una superfície de 35.050 hectàrees que pertanyen a nou municipis de les comarques del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta.


El cupó del dia 5 de juliol portarà la imatge del Parc Natural del Delta de l'Ebre, que ens ofereix un marc de naturalesa incomparable, únic i singular . És un paisatge d'una gran riquesa biològica que acull una diversitat faunística i florística d'un valor incalculable. Amb 320 km2 de superfície, constitueix l'hàbitat aquàtic més extens de les terres catalanes i representa un enclavament de vital importància dins les zones humides de la Mediterrània.



El diumenge 19 de juliol el cupó estarà dedicat al Parc Natural de la Serra de Montsant. Serra d'elevat simbolisme, ofereix a través del seu paisatge la petjada de l'activitat humana lligada a un important patrimoni natural, que acull una elevada diversitat biològica propiciada per un particular relleu de cingles, barrancs i congostos.


El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys a un sol cupó del número i sèrie premiats. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.