REUS DEPORTIU I CP L’ALDEA LIDEREN EL PODI CATALÀ

dimarts, 2 de juny del 2015

Gemma Bargalló i Elisa Tomàs s’emporten l’or i la plata del català i s’asseguren poder competir en el pròxim campionat d’Espanya

Cerdanyola  del Vallès va acollir aquest cap de setmana el campionat de Catalunya de patinatge artístic en categoria juvenil, que va agrupar un total de 31 patinadores i 7 patinadors. Pel que fa a la territorial de Tarragona, va ser representada per Elisa Tomàs (C.P. L’Aldea), Gemma Bargalló, Carla Barroso i Maria del Mar Cobelo (Reus Deportiu),  Ariadna Nadal (CPA Amposta 2010), Alba Muñoz (C.P. Cambrils), Ester Rovira (C.P. Alcanar) i Carlos Galera (C.P. Valls).


El dissabte 30 es va iniciar el campionat amb l’execució del programa curt, mentre que el diumenge es va decidir la classificació final amb el programa lliure, amb el qual els participants van poder mostrar el seu màxim nivell de dificultat. Les coses podien canviar molt d’un dia per a l’altre per a qui necessitava escalar posicions i, alhora, era molt complicat, per als millor classificats, mantenir el llistó a un nivell tan alt. Finalment, la reusenca Gemma Bargalló va mantenir la posició aconseguida el primer dia, fet que li va permetre aconseguir l’or català; va anar seguida de prop per la patinadora de l’Aldea, Elisa Tomàs, que va efectuar una remuntada de tres llocs respecte a la classificació del dia anterior i, amb això, va assolir una segona plaça. Cal destacar que ambdues dominen el podi des de la temporada passada. Carla Pérez, de la territorial de Barcelona, va ser qui va ocupar el tercer lloc. Pel que fa a la resta de la classificació, una enèrgica Alba Muñoz es va col·locar a la sexta posició, seguida de lluny per la patinadora canareva Ester Rovira (15a), Carla Barroso i Mª del Mar Cobelo del Reus Deportiu (26ª i 30ª, respectivament) i per Ariadna Nadal d’Amposta (28ª). 
En la modalitat de parella artístic el primer lloc va estar per als patinadors Maribel Canalejo i Marc Chornet (C.P.A. SANT VICENÇ DE MONTALT), únics participants en aquesta modalitat.
En la categoria juvenil masculí, l’or va ser per a David Andre (C.P. Parets), la plata per Eloi Canals (C.P.A. Calella) i el bronze per Marc Chornet  (C.P.A.  SANT VICENÇ DE MONTALT),. El patinador del CP Valls, Carlos Galera, va assolir un sisè lloc en la classificació definitiva. Aquest fet li permetrà competir en el pròxim campionat d’Espanya, que se celebrarà el dies 3 i 4 de juliol a les instal·lacions del Reus Deportiu, juntament amb Gemma Bargalló, Elisa Tomàs i Alba Muñoz, patinadores que ens tornaran a representar a l’Estatal.







Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.