TARRAGONA AL CAMPIONAT D’ESPANYA SÈNIOR DE PATINATGE ARTÍSTIC

dimarts, 23 de juny del 2015


Núria Gas, del CP L’Aldea, i Laura Armenteros, del Reus Deportiu, competiran al pròxim estatal que se celebrarà a Alhaurin de la Torre (Màlaga).

Palamós va acollir aquest cap de setmana el campionat de Catalunya de patinatge artístic en categoria sènior, que va agrupar un total de 45 participants. Pel que fa a la territorial de Tarragona, va ser representada per Núria Gas (CP L’Aldea), Laura Armenteros , Alícia Cobelo i Gisela Artigau (Reus Deportiu), Anaís Mercader i Virginia Sánchez (CP Calafell).
El dissabte 20 de juny es va iniciar el campionat amb l’execució del programa curt, mentre que el diumenge es va decidir la classificació gràcies al programa lliure, amb el qual els participants van poder exhibir el seu màxim nivell de dificultat.
Les dues primeres classificades, Mònica Gimeno (CP Mollerussa Pla d’Urgell) i Carla Nonell (CP Congrés), van destacar sobre la resta i van demostrar un gran estat de forma i un esplèndid nivell. A partir del tercer escaló del podi i fins a la meitat de la classificació, la competició va estar molt renyida, fet que va fer variar les posicions d’un dia per a l’altre. Núria Gas va aconseguir una lluitada sexta posició, mentre que la reusenca Laura Armenteros va quedar en catorzè lloc. Ambdues representaran Catalunya a l’estatal que se celebrarà a Alhaurin de la Torre (Màlaga)  els dies 24-25 de Juliol. Respecte la resta de la llista, Anaís Mercader va situar-se en un 17è lloc, Virginia Sánchez i Gisela Artigau van quedar en vint-i-cinquena i vint-i-sisena posició, a quatre llocs de distància de la reusenca Alícia Cobelo.
En la modalitat parella d’artístic els germans Wis , del C.H. Sant Feliu de Codines, van liderar la classificació. La categoria sènior masculí, per la seva part, va acabar amb un podi ja reconegut: or per al patinador del Foment Cardoní Pere Marsinyach, plata per a Kevin Bordas del C.P. Perelada i bronze per a Llorenç Álvarez del C.P.A. Ripollet.






Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.