CATALUNYA ARRASA A L’ESTATAL

dilluns, 6 de juliol del 2015

10 medalles per la federació catalana, entre els quals trobem la patinadora del CP L’Aldea, Elisa Tomàs

Reus ha acollit, aquest cap de setmana, el campionat estatal de patinatge artístic en la categoria juvenil. La federació catalana ha destacat amb una gran quantitat de participants en el campionat, entre els quals s’hi trobaven patinadors i patinadores de la província de Tarragona com Gemma Bargalló (Reus Deportiu), Alba Muñoz (CP Cambrils)i Elisa Tomàs (CP L’Aldea).
Divendres es van realitzar els entrenaments oficials del campionat i l’execució del programa curt individual tant en categoria femenina com masculina. La competició no va fer més que començar, el nivell estava molt alt i les puntuacions van estar molt cenyides, sobretot a la part alta de la classificació.

Dissabte, però, els participants podien demostrar tot el seu nivell amb el programa lliure, fet que va capgirar la classificació. En categoria de lliure femení, el podi va estar format per l’or de Míriam Pérez  (federació gallega), la plata de Carla Pérez (federació catalana) i el bronze d’Elisa Tomàs (federació catalana). Aquestes tres patinadores podran participar en l’europeu que tindrà lloc a Ponte di Legno (Itàlia) del 22 al 31 d’agost. A més, les patinadores Ana Rodríguez (federació madrilenya), Alba Muñoz i Naila Illescas (federació catalana) que van quedar classificades en quarta, cinquena i sisena posició respectivament, tindran l’oportunitat de competir a la Copa Europa que se celebrarà a Dijon (França) del 26 al 31 de juliol.
Pel que fa a la categoria de lliure masculí, la primera posició va ser per a un impressionant Eloi Canals (federació catalana), mentre que el segon i el tercer lloc van ser per a David Andre (federació catalana) i Jesús Lopez (federació càntabra), que tot i tenir un gran nivell van fallar en l’execució del programa. Igualment, aquest podi participarà al campionat d’Europa, mentre que Aleix Torres (federació catalana), Pablo Sánchez (federació madrilenya) i Marc Chornet (federació catalana) competiran a la Copa Europa.
En parelles d’artístic, la parella formada per Maribel Canalejo i Marc Chornet (federació catalana) van aconseguir la primera posició, seguits de Lídia Castellano i Pablo Sánchez (federació madrilenya). Pel que fa a les parelles de dansa, Patrícia Ortega i Javier Delgado (federació andalusa) van aconseguir l’or; Carolina Marchante i Javier Soler (Comunitat Valenciana) van obtindre la plata; el bronze va ser per a Irene Fernández i David Salido (federació gallega).
En la categoria de figures obligatòries femení, la primera classificada va ser Laia Bou, la segona, Estel La Barrio i la tercera, Rut Vilardell, totes tres de la federació catalana. En masculí, David Andre (federació catalana), Aleix Torres (federació catalana) i Miguel Matas (federació riojana) van ocupar la part més alta de la classificació.







Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.