ÈXIT DE LA TROBADA DE JOVES, FESTIVAL DELS COLORS

dimecres, 15 de juliol del 2015

ÈXIT DE LA TROBADA DE JOVES, FESTIVAL DELS COLORS

La Trobada de Joves ,Festival dels Colors d’aquest passat dissabte 11 de juliol ha estat tot un èxit  de participació tant per l’edició de tarda com per l’edició de nit. Aquesta festa Holi era la primera festa oficial a les Terres de l’Ebre, i la veritat és que no va decebre a ningú. La regidoria de Joventut agraeix profundament la implicació amb la festa dels quintos del 97, els Tabalers del Diables d’Aldaia, les balladores de Bollywood i els deejays Aldeans Sepe Dj, Lluis Torralbo ,Eduard Ventura i Jordi Alemany , que apart de les estrelles invitades :Raul Platero i Miquel Serna , entre tots van aconseguir que des de les 18.00 h fins les 6.00 h del matí la gent s’ho passes molt bé i sense sortir de la població. La novetat d’aquesta festa era l’edició de  tarda gratuïta i per tots els públics.

Actualment s’estan realitzant nombroses festes Holi no oficials amb la problemàtica que això comporta amb la tirada de colors  i tints no autoritzats que poden ser perjudicials per la salut .
La regidoria de Joventut des del primer moment va apostar pel Festival dels Colors autoritzat per Holi Barcelona i la productora del event a les Terres de l’Ebre  Hapy Star.





Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.