LA PATINADORA DEL CP L’ALDEA, NÚRIA GAS, CLASSIFICADA PER A LA COPA ITÀLIA

divendres, 31 de juliol del 2015

PATINATGE ARTÍSTIC. CAMPIONAT D’ESPANYA SÈNIOR

La patinadora del CP L’Aldea, Núria Gas, aconsegueix un novè lloc a l’Estatal sènior que s’ha celebrat a la localitat malaguenya d’Alhaurin de la Torre aquest cap de setmana.

En el programa curt, la patinadora Aldeana només va fallar el doble axel, fet que li va permetre situar-se en una molt bona vuitena posició. Però en el programa lliure Gas admet que va errar dues vegades i, tot i realitzar una bona actuació, va acabar en una novena plaça definitiva. Aquest resultat li permetrà competir en la pròxima Copa Itàlia.

Cal esmentar que la competició va estar molt renyida entre les deu primeres classificades, ja que la majoria presentaven una dificultat molt semblant. No obstant, destacava, per sobre de la resta, un pòdium format per Mònica Gimeno (C.P. Mollerusa Pla d’Urgell), Aida Vietes (C.P.A. Maxia) i Carla Nonell (C.P. Congres).

La patinadora Laura Armenteros, del Reus Deportiu, també va participar a l’Estatal i va aconseguir situar-se per sobre la meitat de la classificació amb una dotzena plaça.
En categoria sènior masculí, Pere Marsinyach (Foment Cardoni) es va proclamar campió d’Espanya després d’executar un programa lliure que tocava la perfecció amb puntuacions mitjanes de 9,7 per a la dificultat i 9,9 per a la impressió artística. El van seguir de ben prop Llorenç Àlvarez, del CPA Ripollet i Alejandro Pérez, del CP Coslada.

Pel que fa a les parelles d’artístic, la medalla d’or va ser per als germans Wis del Sant Feliu C.H..



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.