MEDALLA DE BRONZE PER L’ALDEÀ JOSEP GILABERT AL CAMPIONAT D’ESPANYA D’ATLETISME

dimarts, 14 de juliol del 2015

Des de la regidoria d’Esports de l’ajuntament de l’Aldea  us informem que aquest dissabte 11 de juliol a Valladolid l’Aldeà Josep Gilabert aconseguia una meritòria medalla de bronze al campionat d’Espanya d’atletisme amb la categoria cadet de salt de perxa. Gilabert  cadet de segon any i amb 15 anys  va millorar la seua pròpia marca de salt que la tenia amb 3,80 metres .Per aconseguí accedir al podi va realitzar un salt perfecte vàlid al primer intent de 3,96 metres. La seua pròxima meta serà intentar superar els 4,01 d’altura ,que va estar ben a prop d’aconseguir-ho. Josep Gilabert actualment forma part de la Unió Atlètica Montsià i per aquesta jove perla Aldeana se li espera un futur més que prometedor al món de l’atletisme. Enhorabona campió !