22 D’AGOST ES TANCARÀ EL PROCÉS PARTICIPATIU PER L’ELECCIÓ DEL NOU MODEL DE L’AVINGUDA CATALUNYA

dimecres, 12 d’agost del 2015

  
Des de la regidoria de Participació Ciutadana de l’ajuntament de l’Aldea, us informem que el proper dissabte 22 d’agost es tancarà  el procés participatiu que té la població per elegir el nou model de disseny de la nova Avinguda Catalunya .

El Govern Aldeà posa a l’abast de tots dels Aldeans les propostes amb imatges que, en un futur hauria de tenir  l’Avinguda Catalunya.
Des del primer moment es volia que fossin partícips tots els habitants de la població del disseny de la nova avinguda.

Tant amb l’urna instal·lada a la Casa de la Vila com des del fulletó que es poden descarregar dels webs www.laldea.org i www.infoaldaia.info acompanyades de les futuribles imatges  de les dos propostes tota la població pot dir la seua opinió.

Recordem que hi ha  dos propostes bàsiques A i B en les quals com a base es té  la possibilitat de triar l’alternativa urbanística. La Proposta A que consta  de circulació central de vehicles ,amb voreres més amples i amb un disseny més adaptat al comerç, i la Proposta B que  disposa de passeig central amb voreres més estretes i més enfocat al lleure. Aquestes propostes es poden complementar amb totes les idees que els Aldeans han fet arribar amb les butlletes de participació ciutadana .A la butlleta per poder participar directament amb els projectes ,a més es pot decidir si es desitja o no zona arbrada, carril bici, nou enllumenat, mobiliari urbà i per últim si amb el nou disseny es vol comptar o no amb la presència de l’antic pont del ferrocarril .

Animem als Aldeans a enviar les seues propostes  a l’urna de la Casa de la Vila. La última opció de participació serà el dissabte 22 d’agost i dins de les Festes Majors ,gràcies a l’urna que instal·larà l’Ajuntament  al recinte del Ball .Així tota la gent que encara no ha dit la seua podrà fer-ho el proper dissabte 22 d’agost dins del recinte del Ball, dia en el qual es tancarà definitivament el procés participatiu de la població Aldeana.

Nota de premsa pdf

Imatges Proposta A


Imatges Proposta B


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.