34 ena TROBADA DE BANDES DE CATALUNYA

dilluns, 28 de setembre del 2015


1200 músics de tota Catalunya es donaran cita a l’Aldea amb motiu de la Trobada de Bandes ,a més es commemorarà el 20è aniversari de la Banda Musical Verge dels Prats

  Mil dos-cents músics de tota Catalunya es donaran cita a l’Aldea el proper dissabte 3 d’octubre amb  motiu de la celebració de la 34ena Trobada de Bandes de Catalunya. Aquest esdeveniment és dels més importants dins del món de les bandes  a l’àmbit català i tindrem el privilegi de gaudir-lo al nostre poble en commemoració del 20è aniversari de l’Associació Musical Verge dels Prats.

Músics de 29 bandes diferents desfilaran pels principals carrers de la nostra població per a fer-nos gaudir de la seua millor música. Les desfilades començaran a quatre llocs diferents i tindran diferents recorreguts que acabaran davant de l’Ajuntament, on les autoritats faran entrega a cada banda d’un record de l’acte.
Els recorreguts que s’iniciaran al barri de l’Hostal començaran a la plaça dels Infants i a la cruïlla del  Raval de Fesol amb el carrer Salvador Espriu. El primer discorrerà pel carrer Major fins arribar a la plaça Doctor Maimó, on continuarà per l’Avinguda Catalunya fins l’Ajuntament. El segon passarà per la Raval de Fesol, carrer Clavell per a arribar també a la plaça Doctor Maimó  per a fer cap  a l’Ajuntament per l’Avinguda Catalunya.
Del barri de l’Estació sortiran de la cruïlla del carrer Lluís Braille amb el carrer Roger de Flor i  de la cruïlla del carrer Tarradellas amb el carrer Església. El primer recorregut passarà pel carrer Lluís Braille per a arribar a la cruïlla del carrer Estació amb l’Avinguda Catalunya, d’on s’adreçaran a l’Ajuntament. Aquesta part final del recorregut també serà compartida per les bandes que hauran sortit del segon punt, que abans hauran passat pel carrer Església i el carrer del Mig.


L’acte començarà a les 16.30 h i està previst que duri una hora i mitja. Des d’aquí convidem a tots els aldeans i aldeanes a que surtin als carrers a gaudir de la música i que acompanyin les bandes en el seu recorregut i que se situïn davant l’Ajuntament per veure’n els pas de totes elles.

La Trobada de Bandes de Catalunya és un esdeveniment promogut per la Federació de Bandes de Catalunya i que cada any se celebra a un lloc diferent. A més a més de promoure aquest tipus de música per allà on passa, també facilita el contacte entre persones de llocs diferents que comparteixen entre ells la passió per la música, que generalment practiquen de forma totalment desinteressada.

L’Associació Musical Verge dels Prats va nàixer amb la finalitat de promoure la pràctica de la música entre els aldeans i porta vint anys desenvolupant aquesta tasca. Actualment està constituïda per una banda, una coral i una escola de música.

Des de l’Associació Musical Verge dels Prats :” Volem agrair l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de l’Aldea i dels voluntaris sense la qual no hagués estat possible portar aquesta gran festa de la música al nostre poble”.

Les bandes participants : Agrupació Musical Canareva d’Alcanar,
Banda Municipal De Música d’Alcanar, Banda La Cala de l’Ametlla de Mar, Societat Musical la Unió Filharmònica d’Amposta, Banda de Música Col·legi Pare Manyanet Barcelona,
Banda de Música de Benissanet, Associació Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes, Agrupació Musical de Camarles
Societat Musical Espiga d’Or de Deltebre, Associació Musical Vila de Falset, Banda de Música Sant Llorenç de La Galera,
Escola i Banda de Música La Ginesta de Ginestar, Banda Amics de la Música de Bellvitge, Banda de Música Municipal de Lleida,
Unió Musical Mas de Barberans, Unió Musical Masdenverge,
Banda de Música Verge de la Serra de Montblanc, Banda i Escola Municipal de Música de Paüls, Agrupació Musical l’Emburgada del Perelló, Banda de Música La Lira Roquetense, Agrupació Musical Rapitenca, Societat Musical l’Artística de Sant Jaume d’Enveja,
Unió Musical Jaume Balmes de Santa Bàrbara, Agrupació Musical Senienca, Banda Unió Musical De Tarragona
Agrupació Musical Sant Josep de Terrassa, Banda de Música Municipal De Tortosa, Banda De Música d’Ulldecona


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.