750.000 € PEL TANATORI DE L’ALDEA

divendres, 9 d’octubre del 2015

750.000 €  PEL TANATORI DE L’ALDEA

Ahir dijous dia 8 d’octubre a les 21:00 hores tenia  lloc al saló de plens de l’ajuntament de l’Aldea la presentació del projecte del tanatori.
Un tanatori que disposarà d’una inversió de 750.000 € amb un termini d’execució de l’obra de 6 mesos,1000 m²de terreny amb 600 m² edificables que estaran ubicats a la zona de serveis de l’Aldea (davant del CAP).L’Empresa REMSA remarcava que tots els proveïdors de l’obra seran locals , a més es crearà un lloc de treball quan l’obra estigui acabada.
Dani Andreu Alcalde de l’Aldea. ”Un nou servei que ve a completar el paquet d’instal·lacions  que poc a poc el nostre poble es va dotant. Si més no l’Aldea amb aquest 32 anys de poble ha anat dotant-se d’aquells serveis, d’aquelles necessitats i prestacions mínimes de la nostra població.
A hores d’ara ja comencem a  tindre un paquet de serveis importants, en els quals som autosuficients pràcticament amb els serveis que es poden assolir. Era molt important aquesta obra per la seua sensibilitat i per la vessant humana ,per poder acomiadar als seus éssers estimats al propi poble. Hem trobat el lloc més adequat pel tanatori a la zona de serveis i a un lloc equidistant entre els dos barris “.


D’altra banda el Director de REMSA es sentia satisfet amb el transcurs de les negociacions que van tindre  amb l’Ajuntament.

Fernando Muiño Director General de REMSA “Esperem que per al 2016 el tanatori pugui estar operatiu, estem molt satisfets  amb l’actitud de  l’Ajuntament que ha tingut amb REMSA des de el primer moment”.

Disseny avantguardista, amplies sales i el més important és que els Aldeans ja no es tindran que desplaçar fora de la població .


Nota de premsa pdf

Projecte tanatori pdf


Imatges presentació

Imatges projecte Tanatori







Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.