1era RUTA DE TAPES DE TARDOR

dilluns, 5 d’octubre del 2015

Des de la regidoria de Turisme de l'ajuntament de l'Aldea us informem que aquest cap de setmana s’inaugura la 1era Ruta de Tapes de Tardor. Concretament del 9 al 12 d’octubre i del 16 al 18 d’octubre a l’Aldea es podrà gaudir d’una exquisida selecció de tapes elaborades  pels nostres Bars i Restaurants: Bar Espanyol, Bar Metròpolis, Pizzeria Les Xiques, Bar Pòdium ,Bar Societat i Bar la Llar.

El preu de la tapa és de 2,5 € cadascuna i anirà acompanyada de beguda a escollir .L’horari per realitzar la ruta de tapes serà :Els matins de 11.30 a 14.30 h i de 18.00 a 22.00 h per la tarda.

Omplint la butlleta de participació de la 1era Ruta de Tapes de Tardor de l’Aldea, complementada i segellada pels restauradors que hi participen ,s’entrarà a un sorteig d’un xec regal de 100 € ,per poder-los gaudir a qualsevol establiment de restauració dels quals participen a la ruta. Les butlletes emplenades s’hauran de dipositar a les oficines de l’ajuntament de l’Aldea fins  al 26 d’octubre , i el sorteig del xec es realitzarà una setmana després.


Nota de premsa pdf

Tríptic



Restauradors






Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.