ELS ALCALDES EBRENCS AFECTATS PEL PAS DE LA N 340 DEMANEN SOLUCIONS IMMEDIATES

dissabte, 17 d’octubre de 2015


Els Alcaldes de l’Ametlla, El Perelló, l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta ,La Ràpita i  Alcanar  es reunien aquest passat divendres a la Casa de la Vila de l’Aldea

Des de la regidoria de Governació de l'ajuntament de l'Aldea us informem que aquest passat divendres 16 d’octubre per la tarda els Alcaldes Ebrencs afectats pel pas de la N340 es reunien a la Casa de la Vila per demanar mesures immediates a la problemàtica de la N-340.

Dani Andreu alcalde de l’Aldea i portaveu de la Plataforma d’Alcaldes de la N340 : “La trobada d’Alcaldes de la N·340 té dos grans objectius, un d’aquests és buscar solucions que encara no s’han donat per disminuir o eliminar l’alta sinistralitat de la N340, i d’altra banda  analitzar i valorar les declaracions que ha fet la Ministra de Foment Ana Pastor durant aquest últims dies ,com un possible alliberament de peatges, una finalització de la concessió o una sèrie de mesures quasi bé urbanístiques encarades perquè la circulació pugui estar més ben regulada.


Tot això ens dona una gran preocupació i ha estat objecte a la reunió que acaben de tindre tots els Alcaldes .Cal puntualitzar que anem de la mà de qualsevol acció que faci el Govern de la Generalitat, com les entrevistes en Fomento o demanar solucions immediates, però tenim la obligació com Alcaldes  i propers a la ciutadania en aquest sentit, i volem analitzar el què està passant.Estem sentint per la premsa tota una sèrie de valoracions que no acabem de tenir-les clares. No sabem si aquestes propostes estan fetes amb un context realista o potser fetes amb un caire electoralista. D’aquesta manera es va demanar una reunió amb el subdelegat del Govern  per conèixer fil per randa les mesures que s’havien de prendre, si més no, n’hi ha una que s’està prenent aquest dies amb la instal·lació de cons , creiem que és una mesura prescindible que crear més inseguretat.

D’altra banda s’està parlant de rotondes i d’altres mesures que voldríem conèixer de primera mà per saber quina és la realitat per poder-la transmetre a la nostra ciutadania. Altres conceptes com debats territorials sobre autovies ,etc.... , estem totalment d’acord amb que el territori  ha de millorar sobre la seua permeabilitat a l’hora de les infraestructures de comunicació, que no entrarem a valorar des d’aquesta plataforma d’Alcaldes de la N340. Volem la millora de les condicions de seguretat de la nostra N-340.No volem projectes ni  a llarg ni  a mig  termini, necessitem solucions immediates que acaben  d’una vegada per totes amb la perillositat de la N-340.


Els Alcaldes de l’Ametlla, El Perelló, l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta ,La Ràpita i  Alcanar estan convocats pel subdelegat del Govern dimarts 20 d’octubre  a les  11.00 h .

D’altra banda el Servei Català de Trànsit es va comprometre a presentar mesures a la senyalització en cons per prohibir els avançaments els dies de més trànsit entre l’Ametlla de  Mar i el Perelló, però ahir divendres els cons s’havien tornat a instal·lar de nou, una mesura que els Alcaldes ja han qualificat de prescindible i  que a més, crear mesures d’inseguretat.Share this article on :

0 comentaris:

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.