LA CAIXA I L’AJUNTAMENT UNITS PELS MÉS NECESSITATS

divendres, 9 d’octubre del 2015



Amb l’esperit de mútua col·laboració entre “la Caixa” i l’Ajuntament de l’Aldea s’ha signat aquest matí de divendres 9 d’octubre un nou conveni adreçat a cobrir necessitats bàsiques del nostre municipi.
“la Caixa” i l’Ajuntament de l’Aldea, renoven aquesta estreta complicitat que permetrà assolir objectius bàsics com facilitar a les famílies més necessitades treball, ajuts per a la educació dels seus fills o cobrir prioritats com una alimentació de qualitat.
La Sra. Tatiana Caro Le-Gal , directora d’institucions a Tarragona i el Sr. Sergi Roda, director de l’oficina de l’Aldea,  en representació de “La Caixa” han estat acompanyats pel tinent d’alcalde Sr. Simón Falcó, la regidora responsable de l’àrea de benestar i família Sra. Nati Bernal i l’alcalde Sr. Dani Andreu per formalitzar la signatura d’un document que dona satisfacció pels objectius que ajudarà a cobrir.
De la mateixa manera la entitat financera “la Caixa” amb molts d’anys d’implantació al nostre municipi, vol reafirmar la seua voluntat de col·laborar estretament amb les iniciatives municipals tant en la vessant social com de cultura i afavorir els interessos de la població posant a disposició la seua amplia gama de serveis i productes financers, alguns dels quals son dirigits específicament al sector de la pagesia de l’Aldea.

Nota de premsa pdf

Imatges signatura








Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.