FINALITZA LA TEMPORADA AMB BONS RESULTATS PER ALS GRUPS XOU TARRAGONINS

dimarts, 3 de novembre del 2015


Aquest passat cap de setmana es va celebrar al pavelló “Barris Nord” de Lleida la COPA DE LES NACIONS DE GRUPS XOU I DE PRECISIÓ.
La competició començà el divendres amb els grups de precisió i continuà amb els grups xou petits. En aquesta modalitat va participar-hi el grup xou del Club Patí  L’Aldea amb la coreografia de Manel Villarroya “CRASH” amb la qual va aconseguir la plata. L’or va estar per al grup francès Black Rocks amb el disc “TRAUMA” i el bronze per  al C.H. Juneda amb “SEVERAL DROPS OF PERFUME SMELL”.

El podi en la modalitat de precisió va estar format per tres equips italians: l’or per  P.F. Progresso Fontana Bologna amb “MALAGUEÑA”, la plata per P. D. O. Skaters Rovigo amb “GUERRILOS” i  el bronze per Pattinaggio Artistico Riccione amb “LA DANZA DEL SOLE”.
El dissabte va tenir lloc la competició de quartets, grup xou juvenil i grup xou gran. El Reus Deportiu, amb la coreografia “SCANDAL” del grup juvenil i “ INFINITY” del grup xou gran, va aconseguir alçar l’or en les dues modalitats.


En la modalitat xou juvenil van completar el podi amb la plata l’equip italià  Bassano New Skate A.S.D amb “VANITY” i el bronze un altre equip català, el C.P.A. Olot amb “NIGHTMARE”. En la modalitat de xou gran la plata va estar per Bassano New Skate A.S.D amb “BEYOND DREAMS” i el bronze per Patinatge El Masnou amb “THERMOMETER”. En quartets, l’or  va ser per al  CP. Parets amb “PRELUDE” i la plata i bronze per als italians Pattinaggio Artistico Azzanese amb “PIERROT LUNAIRE” i   Bassano New Skate A.S.D. amb “REFLECTION”.
Aquesta competició tanca la temporada amb uns resultats excel·lents per als equips de les nostres terres.



   





Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.