Els alumnes de l’Institut de Camarles podran realitzar els exàmens Cambridge al mateix centre

divendres, 11 de desembre del 2015


Els diplomes de Cambridge són diplomes oficials de la llengua anglesa vàlids per a tota la Comunitat Europea. Aquests diplomes certifiquen oficialment nivells de coneixement, de pràctica i de domini de la llengua anglesa essent molt considerats en el món laboral.
L'examen es composa de 4 diplomes independents ( A1 assolit a primària, KET A2 assolit normalment pels alumnes de 1r i 2n ESO, PET B1 assolit normalment pels alumnes de 4t ESO, i FCE B2 alumnes de 2n BAT ), corresponents als primers nivells del Marc Europeu
comú de referència per a les llengües. En cada nivell s'avaluen les 4 competències: comprensió oral i producció oral, comprensió escrita i producció escrita.

Des de l’Institut de Camarles els alumnes tindran la possibilitat que de realitzar aquests exàmens al mateix centre ja que des d'aquest any el centre té el certificat de centre preparador dels exàmens de Cambridge, i formen part del National School Project. Gràcies
a això els  alumnes no s'han de desplaçar per realitzar les proves i alhora gaudeixen d'uns preus especials més econòmics .
La realització d’aquests exàmens és del tot voluntària, i una professora d'anglès d’aquest institut es prestarà a gestionar les inscripcions dels alumnes i a preparar les proves durant hores d'esbarjo.


Els preus de les proves per als alumnes :

Per als alumnes de primària: Starters 56,12€, Movers 58,22€, Flyers 60,36€.Per als alumnes de secundària: Key 86,40€, PET 91,80€, First Certificate 169,97€,Advanced 175€ i Teaching Knowledge Test 176,01€.


Els exàmens tindran lloc durant els mesos de juny i juliol. Tan aviat com es sapiguem les dates exactes s’informarà als alumnes. La inscripció dels exàmens i el seu pagament s'han d'efectuar 8 setmanes abans de la data de l'examen. Els alumnes interessats en preparar les proves s'han de posar en contacte amb la professora d'anglès responsable. Després les vacances de Nadal s'iniciarà la preparació.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.