L’ALDEA UN DELS 8 TALLS DEL TERRITORI

divendres, 11 de desembre de 2015

Els Alcaldes de la N-340 han paralitzat aquesta tarda  de divendres  a les 15.00 h,  la carretera amb 8 talls simultanis a l’Ametlla, El Perelló, l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta ,La Ràpita i Alcanar. El tall que ha estat recolzat pels transportistes de la Federació Empresarial d'Auto Transport (FEAT) a Tarragona, ha comptat amb una cinquantena de manifestants.

Dani Andreu Alcalde de l’Aldea: ”Un tall realitzat a 8 municipis del territori per reivindicar unes vies de comunicació adequades , un alliberament de peatges i especialment una seguretat per la circulació per la nostra via més transitada que és la N-340.A hores d’ara  no hi ha hagut cap resposta ni cap sensibilització per solucionar aquest greu problema, la ciutadania ,les entitats, i els Alcaldes  estem farts d’aquesta falta de resposta. A altres territoris curiosament sí que és possible l’alliberament de peatges i aquí a les Terres d e l’Ebre segueix sent un forat negre. Aquesta situació ens ha fet dir prou, no més morts, prou peatges, aquest és el missatge que llancem a la societat, especialment a aquells responsables d’administracions que haurien d’haver posat solucions a  la problemàtica” .

Des de l’Ametlla fins Alcanar han estat realitzats els 8 talls simultanis  de carretera amb una durada de 45 minuts.Share this article on :

0 comentaris:

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.