MOU-TE PER LA MARATÓ

dimecres, 2 de desembre de 2015


El Centre l’Onada de l’Aldea amb el suport de la regidoria de Benestar Social i Família  i la col·laboració de les Entitats i Comerços de la població organitzaran una festa benèfica el proper dissabte 12 de desembre a les 10:30 i fins les 13.00 h  al Pavelló Poliesportiu. La festa serà per recaptar fons per la Marató de TV3 i es realitzaran actuacions  de les entitats del poble , a més tindrà lloc la rifa  d’ una macro cistella solidària ,on  els beneficis aniran per la Marató .

Laura Otero Educadora Social Centre l’Onada: ”Des de l’Onada tenim molt clar que col·laborem amb tot el que podem i sempre hem col·laborat amb l’acte de la Marató de TV3, des tots els  centres de l’Onada som solidaris , sense anar més lluny , el centre de Deltebre ja fa 7 anys que ho realitza .Al funcionar ja el Centre de Dia de l’Aldea ens havíem d’obrir a la comunitat a través d’actes com la Marató per què la gent ens conegui i se solidaritzi amb aquests actes. Estem molts contents perquè tant la regidoria de Benestar Social i Família com el poble de l’Aldea, els col·legis i els comerços i entitats  han reaccionat positivament”.

Us adjuntem les entitats i comerços col·laboradors amb l’acte de la Marató de TV3 que es realitzarà a l’Aldea:


-Entitats col·laboradores: AMPA llar d’infants Bressol del Delta, ASS jubilats, ASS. Musical Verge dels Prats, Càritas Parroquial l’Aldea, Club Pati l’Aldea, Cooperativa de l’Aldea, Patronat de l’Ermita, Centre de dia de L’Onada de l’Aldea. Ajuntament de l’Aldea.

Comerços que participen: Bar Pescador, Bar Abril, Modes Armengol ,Llenceria Grisel, Burger Brothers, Base  Alegre Esports, Perruqueria  Nova Línia, Peixateria Trini, Peixateria David, Germans Marin, Perruqueria Galiana, Perruqueria  Anna Stil’s, Farmàcia Araceli, Sabateria i joguines Mercè, Muñoz Forners Pastissers, Forn de pa Carbó, Ebre Click, Spai de Salut(Santiveri),CAT Moda, Bar Societat, Centre d’estètica Vanesa , la Pelu, Carnisseria Carns del Sud, Farmàcia Victòria Gimeno ,Bar la Llar, Pizzeria les Xiques, Carnisseria Melonet.

Nota de premsa pdf

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.