DADES DE L’OFICINA DE TURISME

dilluns, 18 de gener del 2016


Aquest passat any 2015 l’oficina de turisme de l’Aldea ha rebut 133 visites amb un total d’ unes 470 persones aproximadament. La procedència és d’arreu del territori Català, Espanyol i també estrangers. Majoritàriament molta gent de Barcelona i rodalies, també de Tarragona i tot el sud de Catalunya. També hi han passat  gent de la Comunitat Valenciana, Madrid, Galicia i estrangers ,Anglesos, Francesos i Alemanys.

La gran majoria visiten el Delta i ja han estat, altres ja van a un punt en concret (Riumar o l’Encanyissada) i d’altres necessiten assessorament  per començar la seua visita. Amb el recurs de la via verda, aquest any hem acollit molts ciclistes i  molta gent que es porta la bici al tren fins l’Aldea i després comença la volta pel Delta al  nostre poble.


Els visitants majoritaris són els de mitjana edat, sense nens, després parelles joves , seguit de les famílies amb nens i per últim les visites de gent gran són les més minoritàries, moltes d’aquestes visites es redueixen a visitar l’ermita, l’església i fer un vol pel voltant. La gran majoria dels turistes que passen per l’ermita pugen a la torre i entren a veure l’església. Els practicants del  cicloturisme són els que menys visiten el patrimoni del nostre poble. També hi venen fotògrafs i gent que fa la ruta de les torres de guaita, a més a més d’antics veïns de l’Aldea que ara viuen fora i algun diumenge van a veure l’ermita la torre i l’església.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.