GRAN CAP DE SETMANA PER AL PATINATGE ARTÍSTIC

dimarts, 2 de febrer del 2016

 Aquest passat cap de setmana la ciutat de Vic va estar escenari del Campionat de Catalunya de Grups xou en les modalitats de Quartets, Grups xou petits, xou juvenil i xou grans.
Van estar dos dies  molt intensos. Mes de 5.000 persones van passar pel Pavelló  Castell d'en Planes de Vic, per gaudir del gran espectacle que ens van oferir els aproximadament 750 patinadors que formaren part del 64 grups que van participar-hi.
La tarda del dissabte va començar amb els Quartets. Va  liderar la competició el programa “MARIA” del C.P. Parets, un programa molt clàssic dins del món del patinatge, però que va fer-se amb el públic i el jurat aconseguint l’or . El segon classificat, el quartet del Reus Deportiu, amb el seu programa “INDIGÉNES” i en tercer lloc “CAOS” del C.P. El Masnou.
Continua la tarda amb la competició de Grups xou petits. San Celoni ens va sorprendre amb el programa "ÈBRIES DE DADES" una bona coreografia diferent al que ens tenien acostumats aquests últims anys i que el jurat va saber premiar amb l’or. La plata va estar per “M’HAS DE DIR ALGUNA COSA?” del C.P. L’Aldea que un any mes es va delitar amb la seva coreografia . el bronze va estar per al C.P. A. Ripollet amb el programa “24 HORES”. “ L'ULTIM BALL” del C.P. Salou  i  “AMELIA EARHART, PRIMERA INTRÈPIDA AVIADORA”  del C.P. El Perelló van obtenir el 12è i 13è lloc a la classificació i  “ELS APRENENTS” del C.P. Valls el 20è.

El diumenge va inicia la competició la modalitat de grups xou Juvenil. En  programa "EL VESTIT NOU DE L'EMPERADOR" del Reus Deportiu una coreografia distreta i ven executada  que els va fer mereixedors del l’or . el Programa “BENVINGUTS AL CIRC” del C.P.A. Olot també va estar una coreografia divertida i de molt bon nivell tècnic amb la qual van aconseguir la plata i “FIL DE LLUM” del C.P. Bescanó que amb una posada en escena molt encertada i una bona execució va obtenir el bronze. “DESIG” del C:P. L’Aldea va obtenir el 10è lloc a la classificació.

Per últim foren els Grups xou grans els que tancarien aquesta jornada tan intensa amb grans programes que deixaren al públic mes que embadalit.  No hi van haver grans sorpreses en quan a les classificacions. "TREU-ME D'AQUÍ" del C.P.A. Olot  amb una brillant coreografia tal i com ens te acostumats, va aconseguir l’or . El C.P.A. Girona amb el programa “Mitjanit” ens va deixar bocabadats amb la seva posada en escena i amb una mes que brillant actuació aconseguint la plata. "COS D'ARBRE" del Masnou PA amb un programa amb la línia dels seus últims anys va obtenir un merescut bronze.
La propera cita serà el CAMPIONAT D’ESPANYA que es dura a terme els dies 26 i 27 de febre a Vilanova i La Geltrú.





Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.