GALA UN COP A LES MALATIES RARES

dilluns, 7 de març del 2016


Des de la regidoria de Benestar Social i Família de l’ajuntament de l’Aldea us convidem a la Gala  Concert solidari Un Cop a les Malalties Rares, que tindrà lloc al pavelló poliesportiu de l’Aldea aquest dissabte  12 març a les 22.00 h .
El preu de l’entrada solidaria és de 5 € i enguany els beneficis aniran destinats a la Fundació Noelia de Camarles que necessita recaptar diners per l’Adrià , un xiquet de 5 anys de Camarles que li van diagnosticar la malaltia de Distròfia Muscular Congènita amb
Dèficit de Col·lagen VI, quan tenia  3 anys.
Els pares de l’Adrià, la Noelia i el Carlos necessiten 150.000 dòlars per començar el projecte d’estudi de la malaltia als Estats Units, per aquesta raó necessitem omplir el pavelló .
Al concert solidari comptarem amb els grups: Xeic !,El Mafio, Metabolé, Mifos, Trio Onda Vinaroz, Drazer, Miquel Rullo, Andersson Gonzalez, i la gala serà presentada per Amado Cebolla, Jordi Carapuig i Ramon Bel. La gala està organitzada pel Cafè Tiràs de Camarles i l’Ajuntament de l’Aldea, i compta amb la col·laboració especial de la Fundació Noelia, Live Events Serveis Audiovisualsi la Creu Roja de l’Ampolla.

A més del cartell de la gala un cop a les malalties rares , us adjuntem l’enllaç de descàrrega de l’entrevista que van realitzar els companys d’Antena Aldaia amb la Noelia Canela ,mare de l’Adrià i presidenta de la Fundació. Una entrevista que us posarà amb situació del seu dia a dia d’aquests pares coratge de Camarles.

Entrevista
http://antenaaldaia.com/mp3/126.mp3

Nota de premsa pdf
http://www.laldea.org/media/files/np2016/NP906.pdf
Cartell
http://www.laldea.org/media/files/np2016/imatges/uncop.jpg


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.