CAMPIONAT PROVINCIAL DE PATINATGE ARTÍSTIC JÚNIOR I SÈNIOR

dilluns, 30 de maig del 2016


Aquest dissabte dia 28 de maig s’ha celebrat el Campionat territorial de patinatge artístic categoria júnior i sènior a les instal·lacions del C.P.A. AMPOSTA.

Catorze patinadors i patinadores (entre les dos categories) ens han ofert els seus programes amb els quals s’han disputat la plaça per al campionat de Catalunya.

El campionat va començar al matí amb l’execució del disc curt i va continuar  a la tarda amb el disc llarg. La jornada va finalitzar amb la següent  classificació:

En categoria júnior femení  l’or ha estat per a Elisa Tomàs Franch del C.P. L’Aldea , la plata per a Gemma Bargalló Solé del Reus Deportiu  i el bronze per Laia Lloses Miro del Reus Deportiu; a més, queden classificades per al Català (que es celebrarà els propers dies 11 i 12 de Juny a Llagostera)  Esther Rovira Reverter del C.P. Alcanar, Carla Barroso Moncusi del Reus Deportiu i  Ariadna Nadal Reverte del C.P.A. Amposta.

En categoria sènior femení l’or a estat per a Núria Gas Cugat del C.P. L’Aldea, la plata per a Anaïs Mercader León del C.P. Calafell i el bronze per Gisela Bargalló Solé del Reus Deportiu: a més queden classificades per al Campionat de Catalunya (que es disputarà els dies18 i 19 de juny a Mollet) Laura Armenteros Sánchez del Reus Deportiu, Natalia Medina Gil del C.P. Valls i Judith Font Domènech del Reus Deportiu.

En categoria sènior masculí l’or ha estat per a Sergi Bonsoms Mestre del C.P. Calafell.






Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.