LA CONSELLERA BASSA INAUGURA OFICIALMENT EL CENTRE DE DIA DE L’ALDEA

dilluns, 2 de maig del 2016

Aquest passat divendres 29 d’abril la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha inaugurat oficialment el centre de dia de l’Aldea. La consellera signava el llibre d’honor de l’Ajuntament de l’Aldea  i posteriorment inaugurava el centre  gestionat per l’empresa l’Onada. El centre disposa de 40 places de les quals actualment 10 estan ocupades. Un centre de dia modern i amb una amplia cartera de serveis  com bugaderia a domicili, perruqueria, gestió farmacològica o servei d’atenció domiciliaria són alguns dels serveis que s’ofereixen .Els centres de dia són un recurs adreçat a persones grans que tot i viure a casa seua, necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. És un servei que complementa molt bé l’atenció pròpia de l’entorn familiar i que afavoreix la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal.
 La consellera ha dit que es tracta d’un recurs especialitzat que “s’emmarca dins de la polítiques del Departament adreçades a les persones grans per garantir una atenció adaptada a les necessitats de cada col·lectiu i cada territori”. “Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies creiem fermament que hem de posar al centre de les polítiques socials a les persones i apostem per una atenció de qualitat i especialitzada adaptada a les necessitats de cada persona”, ha dit Dolors Bassa.

L’Alcalde de l’Aldea Dani Andreu es sentia satisfet per la inauguració del Centre “Content, satisfet i el deure complit. Per circumstàncies i èpoques electorals no s’havia pogut inaugurar. Un centre que ja estava en funcionament però que la cirereta del pastis l’ha posat la consellera amb la inauguració .Satisfets perquè la gent de la l’Aldea pugui tenir un servei de qualitat i que estigui en mans d’una empresa amb una solvència absoluta com és l’Onada. Amb els temps que estem patint difícilment és podran utilitzar nous recursos per noves instal·lacions  si més no tenint en compte que estem amb una època de contracció econòmica, hem de salvaguardar el servei a les persones “.
L’Ajuntament de l’Aldea va apostar per acabar el centre de dia amb recursos propis ,i també  va equilibrar el cost de la plaça no concertada. Andreu remarcava a la consellera ,tal com estava planificat al seu moment donat a l’inici del 2011 les places concertades al centre de l’Aldea “esperem que aquestes places concertades siguin una realitat i les famílies no tinguin una despesa extraordinària per portar als familiars al centre”.
Un centre de dia que ha costat 870.00 € dels quals 400.000 € han estat subvencionats pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies .


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.