Convocatòria de les bases d’ajuts per a l’adquisició de llibres de text i material escolar

divendres, 10 de juny del 2016

La regidoria d’Ensenyament us comunica que durant l’últim trimestre de l’any 2016 sortirà la convocatòria de les bases d’ajuts per a l’adquisició de llibres de text i material escolar per al proper curs 2016 – 2017.
Aquest any, conjuntament amb la sol·licitud s’haurà de presentar el justificant de pagament de llibres de text i de material escolar per al curs 2016-2017. Per tant us demanem que us guardeu una còpia de la factura i del justificant de transferència o ingrés en efectiu al compte indicat per les AMPES, per tal d’adjuntar-ho amb la petició d’ajut, així com les factures i el pagament del material escolar exigit pel centre educatiu.
En el cas que encara no es disposi de la factura o justificants en el moment de fer la petició d’ajut, es presentarà al registre general de les Oficines Municipals tant bon punt es disposi d’aquests documents.

La concessió de les ajudes no es farà efectiva si no es compleixen els requisits que s’establiran a les bases, que seran publicades al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament i al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.