Curs de monitors i monitores de lleure a Tortosa i Roquetes

dimarts, 14 de juny del 2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza aquest estiu dos cursos de monitors i monitores de lleure, adreçats a joves majors de 18 anys, que impartirà l'Escola de l'Esplai de Tortosa. El primer dels cursos es desenvoluparà del 27 de juny a l'11 de juliol a l'Escola de l'Esplai de Tortosa i el segon, de l'11 al 25 de juliol a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes.
Aquesta formació permet l’obtenció del títol de monitor o monitora en activitats de lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins de la nova normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc).
La superació d’aquest curs permet obtenir el carnet de monitor/a en el lleure atorgat per la Generalitat, i a més, amb la nova normativa, s’obté també un títol oficial de Certificat de Professionalitat, expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya i vàlid a tot l’Estat, com a dinamitzador d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil.
El número de places per cada curs és de 30 i es tindrà en compte l'ordre d'inscripció. Els interessats a assistir a aquests cursos han de formalitzar la inscripció a partir del 14 de juny, de 9.00 a 14.00 hores a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre. En el moment de fer la inscripció cal portar l’import de la matrícula (160 euros) en metàl•lic, una fotografia mida carnet i una fotocòpia del DNI/NIE. Per més informació podeu trucar al número de telèfon del Consell Comarcal del Baix Ebre 977445308
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.