NURIA GAS CLASSIFICADA PER L’ESTATAL

dimarts, 21 de juny del 2016

NURIA GAS CLASSIFICADA PER L’ESTATAL
Aquest cap de setmana s’ha celebrat  el Campionat de Catalunya Sènior a les instal·lacions del C.P. A. Mollet.
El campionat,  classificatori pel Campionat d’Espanya va comptar amb la participació de 48 patinadors i patinadores de les diferents territorials,(30 de Barcelona, 7  de Tarragona, 8  de Girona i 3 de Lleida), repartits en les diferents modalitats de lliure femení , lliure masculí i parelles.
En modalitat lliure femení, l’or ha estat per Monica Gimeno Coma del  Cpa Mollerussa, la plata per Noemi Isla Granados Del Pa Cadi i el bronze per Sara Castillo Martínez Del Cp Paret.

Les patinadores de la nostra territorial han quedat classificades de la següent manera:  7ª Nuria Gas Cugat del Cp. L’Aldea,12ª  Laura Armenteros Sánchez  del Reus Deportiu, , 16ª Gisela Bargalló Solé del Reus Deportiu, 18ª Anais Mercadé Leon del Cp Calafell,, 21ª  Natalia Medina Gil del Cp Valls i 25ª Judith Font Domènech Del Reus Deportiu.
En modalitat lliure masculí, l’or ha estat per Kevin Bordas Li del Cpa Perelada, la plata per  Llorenç Álvarez Caballero del Cpa Ripollet i el bronze per  Pere Marsinyach Torrico del Foment Cardoní el patinador de la territorial de Tarragona Sergi Bonsoms Mestres del Cp Calafell s’ha classificat en 6ª posició.
En modalitat parelles: l’or ha estat per Nerea Wis Bravo i Javier Wis Bravo del Ch Sant Feliu De Codines  la plata per  Berta Vaquero Pajares i Marc Pañero Moreno del Cpa Arenys De Munt i el bronze per Elisenda Prat Celma i Artur Balague Guell del Cpa Olot.




També queden classificats per al Campionat d’Espanya que es celebrarà els propers dies 22 i 23 de juliol a Mollerussa (Lleida) els següents patinadors i patinadores:
En lliure femení Carla Nonell Garcia del Cp Polinya, Julia Marco Romero del Cpa Mollet, Nerea Wis Bravo del Ch Sant Feliu De Codines, Nuria Gas Cugat del Cp L'Aldea, Nadia Alsinet Dameson del Cp Tordera i Anna Benet Rodríguez del Cp Arenys De Mar.
En lliure masculí: Oriol Terradas Berlanga del CP Parets I Victor Perez Berruezo del Cp Premia.

En parelles: Anna Rovira i Dani Vazquez Corral del Pa Esplugues i Maria Vaquero Pajares i Alex Rios Bisquert del  Cpa Sant Vicenç De Montalt.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.