CAMPIONAT D’ESPANYA SÈNIOR

dimarts, 26 de juliol del 2016

Una cinquantena de patinadors i patinadores d’arreu d’Espanya van acudir a la localitat lleidatana de Mollerussa, per disputar el Campionat d’Espanya categoria sènior.
La competició comença el divendres amb el programa curt i finalitza dissabte tarda amb el programa llarg.
La nota mes destacada del campionat va ser els programes executats per la patinadora del CP. Mollerussa Pla D’Urgell, Monica Gimeno Coma, la qual va obtenir entre els dos programes dos 10 en la nota A i deu 10 en la nota B, un espectacle increïble.
La classificació lliure femení va estar: l’or per a Monica Gimeno Coma del CP. Mollerussa Pla D’Urgell (fed. Catalana), la plata per Aida Vieites Pier del CPA Maxia (fed. Gallega) i el bronze per  Carla Nonell Garcia del CP Polinyà (fed. Catalana).
Les patinadores de la nostra territorial  Núria Gas Cugat del CP. L’Aldea va quedat classificada en novè lloc,  Gisela Bargalló Solé del Reus Deportiu 16ª i  Laura Armenteros Sánchez del Reus Deportiu va quedar fora de la classificació al obtenir una 26ª posición amb el disc curt.
En modalitat lliure masculí l’or va estar per Pere Marsinyach Torrico del Foment Cardoní (fed. Catalana), la plata per Sergio Canales Rodríguez del UP Rivas (fed. Madrilenya) i el bronze per Llorenç Álvarez Caballero del Ripollet Cpa.
El patinador Sergi Bonsoms Mestres del  CP Calafell va quedar classificat en quart lloc.
La classificació de parelles artístic va quedar de la següent forma: l’or per la parella Nerea Wis Bravo i Javier Wis Bravo del Sant Feliu CH, la plata per Berta Vaquero Pajares i Marc Pañero Moreno del Arenys De Munt i el bronze per  Elisenda Prat Celma i Artur Balague Güell del CPA Olot.
Així finalitzava un cap de setmana intens en el mon del patinatge on es va poder gaudir d’un gran espectacle.
Nota de premsa pdf i imatge

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.