ELISA TOMÀS DEL C.P. L’ALDEA CAMPIONA D’ESPANYA JÚNIOR

dimarts, 19 de juliol del 2016


Gran Canaria va acollir aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya Júnior de patinatge artístic .
Una cinquantena de patinadors i patinadores participaren en aquesta competició.
En la modalitat lliure femení l’or va estar per Elisa Tomàs Franch del C.P. L’Aldea fed. Catalana, la plata per Carla Escrich Solé del  CPA Caldes D’Estrac fed. Catalana i el bronze per Ana Rodríguez Alonso del UP  Rivas fed. Madrilenya. La tarragonina Laia Lloses  Miro  del Reus Deportiu al final va quedar en cinquena posició desprès d’obtenir una 3ª plaça provisional amb el programa curt i Gemma Bargalló Solé del Reus Deportiu va quedar fora de la competició en la prèvia selecció del programa curt.
En lliure masculí l’or va estar per David Andre Aponte del CP Parets fed. Catalana, Eloi Canals Pascual del CPA Calella fed. Catalana i  el bronze per Aleix Torres Gómez del CPA Tona fed. Catalana.
En modalitat parelles artístic l’or va estar per Nadia Parra Marin i Sergi Álvarez Rigo del Rodes D'or fed. Illes Balears, la plata per Maribel Canalejo Codina i Marc Chornet Gracia del CPA Sant Vicenç Montal fed. Catalana i el bronze per Lydia Castellano Bajo i Pablo Sánchez Cano del UP Rivas fed. Madrilenya.
En parelles dansa l’or va estar per Natalia Baldizzone Morales  i Jorge Granell Falomir del El Tejar fed. Andaluza.





Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.