L’Aldea presència un espectacle estel·lar amb una petició de matrimoni inclosa

dimecres, 24 d’agost del 2016

La nit del 14 d’agost va tenir lloc a la plaça de l’ajuntament de l’Aldea un dels majors espectacles artístics celebrats a les nostres terres en els últims anys: “DESIG”. La performance, coordinada pel coreògraf i entrenador Manel Villarroya des del Club Patí l’Aldea, va incloure actuacions de cant, dansa, una exhibició hípica, números piro musicals i, com no, patinatge. Així doncs, va comptar amb la participació de nombroses entitats i clubs com l’escola de dansa Maria Lozano, el cantant Joan Antoni Forcadell, l’hípica Frisones de la Cruz i els Diables d’Aldaia, entre altres.
Totes les actuacions van anar lligades per un fil conductor basat en les creences humanes vers el destí, l’amor i els desitjos. La Golden, una estrella caiguda d’una galàxia llunyana, havia decidit visitar la Terra per revelar als humans  que les estrelles son les úniques capaces de complir els desitjos que demanem. A més, volia sentir això que les persones senten quan s’enamoren.
Tot plegat va ser l’escenari perfecte per acollir la sorpresa més gran de la nit: ni més ni menys que una declaració d’amor en tota regla, una petició de matrimoni. Un dels participants va agenollar-se per demanar-li la mà a la seva parella en mig d’un show que havia estat creat amb aquest fi.
L’espectacle va ser un èxit rotund, amb una enorme afluència de públic i moltes crítiques positives.



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.