MEDALLA DE BRONZE PER ELISA TOMÀS A L’EUROPEU

dimarts, 6 de setembre del 2016


Del 26 d’agost al 3 de setembre Friburgo (Alemanya) ha acollit el Campionat d’Europa de patinatge artístic. Primer el de categoria Cadet - Juvenil i tot seguit el Junior - Sènior.

La patinadora ebrenca Elisa Tomàs del Club pati l’Aldea, de la mà del seu entrenador Manel Villarroya va penjar-se la medalla de bronze en la modalitat de lliure femení de categoria Junior.

Elisa va obtenir una segona plaça provisional amb el programa curt mantenint  el podi desprès de l’execució del seu `disc llarg.

L’or va estar per Francesca Neri (Fed. Italiana) i la plata per Greta Piccardo (fed. Italiana). La resta de representació estatal Silvia Rodríguez i Ana Rodríguez van obtenir un cinquè i un vuitè lloc a la classificació.

Aquest any Elisa Tomàs ha estat campiona Territorial, Autonómica , Estatal i medalla de bronze al Europeu. La propera cita serà al Mundial que es celebrarà del 27 de setembre al 8 d’ octubre a Novara (Italia) .
D’altra banda  cal esmentar la participació al europeu juvenil de l’alcoiana Andrea Silva, patinadora també de Manel Villarroya.
Andrea va tenir algunes errades amb l’execució del programa curt que la van portar al tretze lloc de la classificació remuntant fins al vuitè lloc amb el programa llarg.


Aquest campionat ha estat una bona experiència per Andrea que es sumarà als èxits aconseguits aquest 2016, campiona territorial i autonòmica i subcampiona d’Espanya.
El podi d’aquesta categoria va estar format per Rebecca Tarlazzi (fed. Italiana), medalla d’or, la plata per Nadia Iglesias de Salvador (Fed. Espanyola) i el bronze per Cecilia Marocchi  (Fed. Italiana). L’altra representant Española Sonia Pla Ruiz va quedar en novè lloc.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.